Denníček

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

My life ist the best life for me!

 

    My life is the best life for me

V mojom živote ma „postihli“ tri najúžastnejšie týždne v mojom živote (zatiaľJ).
Prvým takýmto týždňom, ktorý sa týka osobného života, bol pre mňa zároveň najväčším prevratom v mojom živote, za ktorý som veľmi vďačná. Bol to Letný Tábor Smolenice 2008-prelom v mojom žití a ja som sa nestačila čudovať, ako sa všetko zmenilo jedným rozhodnutím ísť do tábora, kde som okrem svojich dvoch sestier nikoho nepoznala. No spoznala som tam neuveriteľné množstvo nových ľudí. Sú to už dva roky a s väčšinou tých skvelých osôbok sa kamarátim dodnes, sme super partia a pomaly sa rozrastáme © Prežili sme tam nádherný týždeň, samé víletíky a nesmela chýbať opekačka a disco... Tábor plný najskvelejších zážitkov ma veľmi zmenil (myslím, že k lepšiemu), spravil zo mna sebavedomejšiu, spoločenskejšiu, obľúbenejšiu, aj vnútorne otvorenejšiu a vyzretejšiu osobu než som bola predtým. Priniesol do môjho dovtedy stereotypného života zmenu, svetlo, viac energie, viac priateľov (aj na celý život), prvé lásky, ale aj sklamania, čo k tomu však tiež patrí. O rok neskôr sa k tomu týždňu pripojilo pokračovanie v podobe druhého táboru v Lúčkach. Taktiež plno zážitkov, no stretli sme sa tam v podobnej zostave. Úžasný tábor s mojimi naj ľuďmi J
 
Druhým naj týždňom môjho života, ktorý sa týkal môjho duchovného života, bol zájazd do Talianska. Rím, Assisi, Padowa, St. Giovani Rotondo...to sú mestá, ktoré sme navštívili počas tohoto týždňa 26.4.-3.5.2009 plus iné nádherné miesta. Bol to týždeň ako z filmu...možno zo sna...toho najkrajšieho.
Strávili som ho so svojou sestrou, dvoma skvelými priateľkami a jedným kamarátom, no zblížili sme sa tam aj s ostatnou posádkou...Bývali sme v jednom campe nedaleko Ríma, kde mali každí štyria svoju vlastnú peknú chatku s kúpeľňou, ale raňajky,obed a večeru sme jedli spoločne vo veľkej jedálni. Každý deň sme ráno vyrážali na iné miesto. Navštívili sme množstvo katedrál, no asi najväčším zážitkom bola návšteva Vatikánu. Nikdy nezabudnem ani na naše nočné teenagerské úlety-dosť sme sa skamarátili s našimi autobusármi...o polnoci v autobuse sme sa rozprávali po anglicky s jedným nemcom, vo vedľajších chatkách boli mladí Česi na vílete a tak sme noci trávili aj s nimi..jednoducho kto nezažil-nepochopí J
A čo ešte mi priniesol tento výnimočný týždeň? To najkrajšie zblíženie s Bohom, ktorému vďačím za to že som tam vôbec mohla byť, cez všetky tie nádherné, významné miesta.
 
Môjho školského života sa týkal tretí najúžasnejši týždeň môjho života. Bola to tohtoročná ŠvP (škola v prírode), pre mňa prvá a zároveň posledná, keďže sme deviataci. Uskutočnila sa na chate Homôlka v dňoch 17.-24. apríla 2010. Najprv som sa jej dosť obávala, čo ma tam čaká, veď nikdy ma to do ŠvP nelákalo, no teraz som neuveriteľne šťastná, že som sa nakoniec dala presvedčiť a išla, pretože teraz viem, že by som odmietnutie teraz veľmi ľutovala. Spoločný týždeň začal pre mňa najprv veľmi stroho, no postupne sa to veľmi rýchlo rozbehlo a čím ďalej, tým viac som sa zbližovala so spolužiakmi-to bolo to najdôležitejšie J. Aj vďaka najlepším učiteľkám na našej škole (v skutočnosti aj na svete ©), ktoré nám pripravili perfekné prostredie aj program, sme sa všetci cítili dokonale! Budem dlho spomínať, ako nás to všetkých spojilo, ako sme si to všetci na rozlúčku užili, ako ma začali brať aj s iného, ako toho školského pohľadu, ako som  prvýkrát moderovala večernú udalosť, ako som mala prvýkrát dokonalé discotéky takmer každý večer v týždni, ako sme všetci zabudli na starosti a predsudky a užívali si program, súťaže, prítomnosť spolužiakov, nikdy nezabudnem na nočné stretnutia a pozeračky filmov na našej obľúbenej izbe 22 J, ktoré nám dokonca aj naše zlaté mladé učiteľky dovolili, ako rozlučkové...Skvelé zážitky čakali aj na nočných strašidelých Bojniciach, v sklárni vo Valaskej Belej a na lúkach v okolí Homôlky. Cítila som sa tam úžasne aj vďaka mojim dvom láskam Romči a Diuške, s ktorými som zdieľala tú „legendárnu 22-ku“. Dodnes to chceme všetci na druhom stupni vrátiť J. Ďakujem!!!
 
I¢ll never forget! ©
  
                                                                                  Stále unesená z dokonalých prekvapení života-Simča

:) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014